Приложение за смартфон помага на слепи и на хора с

...
Приложение за смартфон помага на слепи и на хора с
Коментари Харесай

Приложение за смартфон помага на незрящи

Приложение за смарт телефон оказва помощ на слепи и на хора с увредено зрение да се оправят с ежедневни задания като регулиране на изминал период на валидност или избиране и съчетаване на облекла единствено с един видео диалог. 

Be My Eyes е изцяло гратис приложение за iOS и Android и може да се употребява от всяка точка на света без езикови ограничавания. Всеки може да стане доброволец на Be My Eyes, като се записва в приложението. Не е належащо доброволците да са минали през образование за подкрепяне на незрящи, защото доста от дилемите са елементарни, а видеоразговорите траят по-малко от минута.

 Доброволците оказват помощ на незрящите с разнообразни ежедневни проблеми като да вземем за пример да намерят изгубена движимост в стая, да прочетат брошура на лекарсвто, както и всевъзможни указания или документи, които не са пригодени за хора с нарушавания в зрението. Когато незрящият консуматор се нуждае от помощ, изпраща уведомление до няколко доброволци и изчаква този, който ще отговори на повикването първи. Доброволците остават анонимни по време на диалозите, не се появяват на видео и гласът им е единственото нещо, с което могат да оказват помощ. Доброволецът оказва помощ на потребителя да насочи камерата си, споделя му върху какво да се концентрира или в случай че е належащо да насочи светлината върху даден обект.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР