Приключилото преди броени дни дело на холивудския актьор Джони Деп

...
Приключилото преди броени дни дело на холивудския актьор Джони Деп
Коментари Харесай

Хартиени гривни от процеса на Джони Деп срещу Амбър Хърд се предлагат за продан в интернет

Приключилото преди броени дни дело на холивудския артист Джони Деп  Джони Деп Джон Кристофър - Джони Деп (Johnny Depp) е роден в градчето Оуенсбъроу, щат Кентъки, Съединени американски щати. Tой е против някогашната му брачна половинка, актрисата Амбър Хърд, към момента е гореща тематика в Съединени американски щати. Свидетели, наблюдавали персонално развоя на драмата, се възползват от това и оферират за обмен хартиените си гривни от процеса, оповестява уеб сайтът Ти Ем Зи. 

В интернет аукциона ибей могат да се намерят " тонове " сходни предложения. Употребяваните ламинирани хартиени гривни от правосъдната зала във Феърфакс, щата Вирджиния, в която Деп и Хърд се изправиха един против различен, се оферират на цени, вариращи от 50 до 4999 $. 

Една от офертите е за гривна от 23-ия ден на процеса. Предложената от продавача цена е 850 $ и е по-висока, в сравнение с за сходен продукт от фамозния фестивал " Коачела ". На този ден, 26 май, Амбър Хърд се завърна на свидетелската пейка, хлипайки и описвайки в детайли смъртните закани, които по думите ѝ е получавала от почитателите на Деп. 

Повечето от продавачите акцентират " епичния правосъден развой " в опит да привлекат купувачи за предлаганите " парченца история " в " приемливо положение ". 

По време на процеса феновете чакаха с часове на опашки, надявайки се на шанса да се снабдят с една от към стоте гривни, раздавани ежедневно и осигуряващи място в основната правосъдна зала, или за една от към 100-150 гривни за препълнената зона отвън нея, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР