Приключиха снимките на пети сезон на най-успешния български медицински сериал

...
Приключиха снимките на пети сезон на най-успешния български медицински сериал
Коментари Харесай

Приключиха снимките на “Откраднат живот: Критична точка“ - Сватба ще има

Приключиха фотосите на пети сезон на най-успешния български медицински сериал - “Откраднат живот: Критична точка “. Какво ще се случи с обичаните герои, феновете ще схванат на 29 май, когато ще бъде излъчен последният двоен епизод на сезона. "Сватба ще има! Няма да бъде това, което наподобява, само че няма да издаваме какво ще се случи “, разкрива режисьорът Павел Веснаков в репортаж за Новините на NOVA.

"Любовният триъгълник сред братята Ковачеви и доктор Огнянова в действителност се трансформира в четириъгълник!”, споделя артистът Велислав Павлов, който загатва нови конфигурации в връзките сред основните герои.

Продуцентът Евтим Милошев анонсира и огромната вест за шести сезон на хитовата продукция. “Любовта на феновете към “Откраднат живот” и резултатите на сериала доведоха до продължение - NOVA ми разпореди да осъществявам шести сезон на поредицата”, описа в "Събуди се " продуцентът. "Шести сезон да бъде по-динамичен с повече застъпена престъпна линия ", добавя режисьорът Павел Веснаков.

Преди да бъде сложено началото на нов сезон феновете ще преживеят страстта от финала на “Откраднат живот: Критична точка " на 29 май, вторник, от 20.00 ч. по NOVA. Тази седмица героите ще се борят за живота на един от основните герои – доктор Тони Ковачев. Младият доктор ще се изправи пред една от най-критичните обстановки в живота си – трансплантация и опция за нов живот. Междувременно доктор Хинова ще опише на Наталия за „ чутото “ в лекарския кабинет, без да подозира, че участник в случката е не доктор Генадиев, а доцент Мазов.

Как ще реагира Наталия и какви дейности ще предприеме? Какво бъдеще на Тони ще отреди ориста? – феновете ще схванат в предтсоящите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР