„Приключи първото заседание на парламентарната ни група. Групата вече ще

...
„Приключи първото заседание на парламентарната ни група. Групата вече ще
Коментари Харесай

Изправи се! Мутри вън! сменят името си на „Изправи се БГ! Ние идваме!“

„ Приключи първото съвещание на парламентарната ни група. Групата към този момент ще се споделя „ Изправи се БГ! Ние идваме! “. Избрахме управление – аз ще съм ръководител на групата, а юрист Хаджигенов – заместник-председател. Препотвърдихме нашите цели – изгонването на мутрите от политиката, повишение на приходите на българските жители, поддръжка на дребния бизнес “, заяви Мая Манолова.
„ Не сме водили още диалози с „ ИТН “ (за сформиране на правителство). Тези диалози ще се водят в Народното събрание, обществено “, съобщи Манолова.
По нейните думи групировката ѝ „ не желае министерски кресла и позиции “, а да бъдат включени нейните цели в програмата на държавното управление, тъй като това са „ цели на българските жители “.
„ Българските жители чакат устойчиво държавно управление на смяната “, което да организира „ същинска, дълбока правосъдна промяна “, сподели Манолова.
Според юрист Николай Хаджигенов „ извиването на ръце за поддръжка на държавно управление на Има Такъв Народ “ без никакви условия е невероятно. Важни са политиките, което ще организира този кабинет и лицата, които ще ги реализират.
Сред първите начинания на групировката в новия парламент ще са внасянето на искане за чуване на служебния министър на правораздаването Янаки Стоилов и неговият сътрудник от вътрешното министерство Бойко Рашков, заяви Хаджигенов.
Също по този начин ще бъдат импортирани в сряда законопроекти за НСО, с цел да се „ приключи практиката на слугинаж “ на тази работа към политиците „ с парите на данъкоплатците “, както и за връщане на „ Бюрото за протекция на основните прокурор към министерството на правораздаването “, тъй като сега то е като персонална защита на Гешев, съобщи Хаджигенов, който очевидно засяга Бюрото за отбрана на очевидци.
Мая Манолова заяви, че ще внесат искане за възобновяване и „ разширение “ на комисията за проверка на ръководството на Бойко Борисов и на комисията за следствие на полицейското принуждение по време на митингите през 2020 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР