Приключи операцията на Пътна полиция за повишаване на безопасността на

...
Приключи операцията на Пътна полиция за повишаване на безопасността на
Коментари Харесай

За 10 дни: Над 27 000 нарушения на скоростните режими и с 210 км/ч на Тракия

Приключи интервенцията на Пътна полиция за повишение на сигурността на придвижването по пътищата

Обобщени резултати от профилираната полицейска интервенция за пътна сигурност заяви основен контрольор Лъчезар Близнаков от отдел „ Пътна полиция “, ГДНП. По време на засилените инспекции, осъществявани в интервала 25 февруари - 6 март , са засечени над 27 000 нарушавания на скоростните режими, формирани са общо 4125 акта за открити административни нарушавания (АУАН) и 23 000 фиша .

От екипите са формирани 279 АУАН за ръководство на моторни транспортни средства от неправоспособни водачи. Констатирани са общо 231 случая на ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол и 82 - на седнали зад кормилото след приложимост на наркотични субстанции и/или техните аналози.

Засечени са и фрапантни случаи на превишаване на скоростта - на първокачествен път край Бургас лидер се движел се със 148 км/ч при ограничаване от 50 км/ч , а на Автомагистрала „ Тракия “ от камерите на Пътна полиция е сниман различен, управлявал с 210 км/ч , заключи още Близнаков. За нарушаванията са формирани съответните електронни фишове.



*Източник: www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР