Приказката за вълшебната /захарна/ пръчка– наречена ЕС, дори за идиотите,

...
Приказката за вълшебната /захарна/ пръчка– наречена ЕС, дори за идиотите,
Коментари Харесай

Приказка за наивници

Приказката за " вълшебната /захарна/ пръчка " – наречена Европейски Съюз, даже за идиотите, завърши с Брекзита на Англия. А другата " Близалка " от Прехода, наречена НАТО, се е трансформирала в " яка сопа " за цялата нация, която ни се стовари на главата. Чрез втвърдения от " посолството " изменнически курс на така наречен " Сглобка ", ще изнасилят българския народ и ще вкарат страната ни във война с Православна Русия. Защото България, в действителност към този момент е включена във войната по смисъла на интернационалните контракти и решенията на Съединени американски щати за статута на " Черно море ".

Основната тематика " скъпи небогати и богати, неолиберални, леви, десни, патриотични, хомосексуални и серопозитивни... братя и сестри – Българи, единствената тематика през днешния ден е ВОЙНАТА! Няма друга, по-голяма и значима тематика, няма по-реална опасност от нея.

" Докато тези продажници отвличат вниманието ни с празни приказки за " конституционни промени ", " насилието против дами ", " правосъдни промени " и впрочем алабализми /НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК, ПАМЕТНИЦИ ЩЕ МАХАТ, ЩЕ ОСКВЕРНЯВАТ ИСТОРИЯТА И НАЦИОНАЛНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО.../, складовете с муниции и оръжия на Българската войска се опразват със страшна скорост. " – декларира един специалист през днешния ден и е безапелационен, че "...От тези оръжия, България повече в никакъв случай няма да има до момента в който е член на НАТО. "

Това ни лишава вечно от опция да се защитим от каквато и да било военна опасност , като ни обрича от тук нататък България /унизена, ограбена и изнасилена/, да стои на колене и като колониална територия да обслужва непознати ползи !

Всичко останало са приказки за наивници !!!

Коалицията на войната изпраща нашите оръжия за заличаване на наши духовни и православни братя руснаци. Ние не сме срещу нашите братя в Украйна, ние сме срещу войната и присъединяване ни в нея ! И това е исконно и естествено държание и позиция на естествени хора.

И всичко това, цялата тази " АЛА Щатски долар БАЛА " се случва от " наше " име и за " наша сметка ". Дори към този момент никой не се свени да прикрива мерзките си намерения зад някакво благовъзпитание. Какво по-отвратително отношение към нацията и националните ползи може да има от тази незаконна " СГЛОБКА " за очистване суверенитета и въвличането на България в братоубийствена война.?! Съглашателство на изкуствени партийни субекти /проекти/, които породиха на процедура, върху отвращението на народа от съществуващото мутренско статукво – " Демократична България " акустира против Доган и Движение за права и свободи на Росенец, а " Политическа партия ", заченати в грях " смазаха " ГЕРБ " и Корупцията "... Същите, през днешния ден съвокуплени и венчани от своя " КРЪСТНИК " от " Козяк ", водени от " Светофара Пеевски " – предопределят съдбините на народа си! ВКАРВАТ НИ В БЕЗДНАТА НА ВОЙНАТА, В НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА СПАСИМ ДЕЦАТА СИ, ВЪВ ВЕКОВНИ ДЪЛГОВЕ , БЕДНОСТ И СМЪРТ , А Н ИЕ ИМ ДАВАТЕ МЪЛЧАЛИВОТО СИ СЪГЛАСИЕ. ..  

ТОВА ЛИ ИСКАМЕ БЕДНИ МИ НАРОДЕ!!!

КАТО ГРАЖДАНИН И ЛИЧНОСТ ПЛЕДИРАМ И ПРИЗОВАВАМ ЗА ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТ И ПОДКРЕПЯМ СЪЗДАВАНЕ на ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ПРОТЕСТИ И ОСТАВКА НА ТОЗИ АНТИБЪЛГАРСКИ КАБИНЕТ НА ВОЙНАТА!

НЕКА съдебна експертиза ОБЕДИНИМ ОКОЛО ОБЩА АНТИВОЕННА КАНДИДАТУРА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ!

А КО ТОВА Е ВАНЯ ГРИГОРОВА НЕКА ОЩЕ УТРЕ ПОВЕДЕ ИНИЦИАТИВАТА ЗА МИР И НЕУЧАСТИЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ И ПОЛЗВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА Й ЗА ТАКИВ А !

НЕКА ПОДКРЕПИМ САМО КАНДИДАТИ ЗА КМЕТОВЕ, КОИТО ЯСНО ЗАСТАВАТ ПРОТИВ УЧАСТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА!

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР