Приходите от реклами за миналата година (за сайтовете на Facebook)

...
Приходите от реклами за миналата година (за сайтовете на Facebook)
Коментари Харесай

160 хиляди долара на минута от реклама са приходите на Мета

" Приходите от реклами за предходната година (за уеб страниците на Facebook) бяха 84,2 милиарда $. Така че за всяка минута надолу, те губят към 160 000 $. Или 2670 $ за секунда “, пишат специалисти в " Екс ", съобщи Фокус.

В свят на съгласуваност да си онлайн е доста значимо.

В хитовия филм от 2010 година " Социалната мрежа “ изобразяването на Джеси Айзенбърг на софтуерния магнат Марк Зукърбърг акцентира решаваща точка.

" Нека ви кажа разликата сред Фейсбук и всички останали, ние в никакъв случай не се сриваме ", това гласи цитатът на Зукърбърг от кино лентата, представен от " Фокус ".

Изглежда, че това не е напълно правилно в действителния свят, защото Фейсбук, Instagram и Thread наподобява се сринаха във вторник (5 март).

Downdetector, уеб страница, предопределен да записва кои уеб страници не работят и какъв брой хора сега оповестяват за проблеми, беше покрит с отчети.

Само за два часа имаше над 650 000 отчета за неработещ Фейсбук. Със сигурност е неприятно преживяването на потребителите, само че от страна на фирмите - парите са огромното нещо.

Още през октомври 2021 година Фейсбук и Whatsapp се сринаха и Fortune пресметна, че това малко спиране е коствало на компанията 100 милиона $ доходи.

Сега, когато сме през 2024 година и Фейсбук евентуално ще таксува малко повече за реклама, е евентуално компанията да претърпи сходни скъпи загуби.

X акаунтът @whatdope предложи тази планирана сума за това какъв брой коства на компанията на минута.

" Приходите от реклами за предходната година (за уеб страниците на Facebook) бяха 84,2 милиарда $. Така че за всяка минута надолу, те губят към 160 000 $. Или 2670 $ за секунда “, пишат те, представени от unilad.com.

Проблемът с достъпа до обществените мрежи, благосъстоятелност на Meta, Фейсбук и Instagram - постепенно стартира да се позволява. Някои консуматори към този момент имат достъп до профилите си.

Припомняме, че по-рано обществените мрежи започнаха да изхвърлят автоматизирано потребителите си и да дават неточности. Оказа се, че грешката е световна.

" Наясно сме, че хората имат проблеми с достъпа до нашите услуги. В момента работим върху това “, увери минути след началото на казуса представителят на Meta Анди Стоун в обява в обществената мрежа X.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР