Приемете мерките сериозно, ако искате това да е последният голям

...
Приемете мерките сериозно, ако искате това да е последният голям
Коментари Харесай

Приемете мерките сериозно, ако искате това да е последният локдаун

Приемете ограниченията съществено, в случай че желаете това да е последният огромен локдаун. Такъв апел насочи вътрешното министерство на Англия към жителите на фона на коронавирусната пандемия, съобщи Sky News.

Службите на Острова показаха, че с цел да се спре разпространяването на вируса и с цел да няма повече затваряне на страната, хората би трябвало да съблюдават по-строгите ограничения. Мнозинството от популацията ги съблюдава, само че има „ дребен брой” хора, които не се подчиняват, показаха службите.

Полицията разгласи, че ще направи всичко по силите си, с цел да ползва ограниченията. Кит Молтхаус, държавен министър на полицията, въпреки всичко изрази вяра, че популацията ще „ играе по правилата”. На Острова бяха наложени по-строги ограничения, откакто беше регистриран пик на инфектираните. Във Англия от началото на пандемията има над три милиона доказани случая на заразяване.

Кит Молтхаус се надява, че няма да има нарастване на броя на санкциите или арестите заради нарушение на COVID-правилата, само че добави, че обществеността би трябвало да съблюдава рестриктивните мерки. Властите на Острова си сложиха цел доникъде на месец февруари 15 милиона души да бъдат имунизирани против ковид. До момента 2,2 милиона души са били имунизирани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР