Приемам като голяма отговорност тази длъжност. Много се вълнувам. Моят

...
Приемам като голяма отговорност тази длъжност. Много се вълнувам. Моят
Коментари Харесай

Стоян Орманджиев: Надявам се да надминем целите

Приемам като огромна отговорност тази служба. Много се вълнувам. Моят татко щеше да се гордее с мен през днешния ден, той доста искаше да съм футболист. Е, не станах и не съм горделив с кариерата си на футболист, уповавам се да стана добър началник. Надявам се да надминем задачите. Трябва да се срещна със протичащото се в клуба. Това сподели новият изпълнителен шеф на ЦСКА – Стоян Орманджиев, по време на първата си конференция като началник на „ алените “.

Бюджетът заложен за стадиона е обезпечен, желая да приключа тези спекулации. Никога не е ставало въпрос да бъде занижаван, той несъмнено ще бъде повишен от тази рамка 80-90 милиона, тъй като има инфлация и други фактори, които могат да оскъпят. Феновете би трябвало да са спокойни. Стадионът ще бъде в действителност от най-голям клас. Това съобщи от своя страна изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов при представянето на новия шеф в клуба Стоян Орманджиев.

" Ще имаме доста работа. В ЦСКА и двама шефове не са задоволителни. Радвам се, че влизам в подобен миг. Бях поканен от Фондацията. Отговарям за Фонд „ Спорт “. Снощи спах добре и сънувах, че ЦСКА ще има нов доста прекрасен стадион. Тепърва обществеността ще се среща с нашата активност. Какво по-добро от това нашият първи план да е обвързван с ЦСКА? Насочени сме и към други сходни планове. За нас ЦСКА е ракета-носител. Това е най-популярният и различим клуб “, изясни новият шеф в ЦСКА.

“Доколкото знам логото на букмейкъра продължава да седи на фланелката. Тепърва ще преглеждаме и рекламните контракти. За да може ЦСКА да построи стадион, да има добър тим и школа, да има добра физиономия, съвременна, основополагащо за това е стадионът. Бюджетът няма по какъв начин да се понижава, а единствено да се усилва “, сподели Орманджиев.

„ Първо, за моите функционалности в ЦСКА – равни на тези на господин Филипов. Имаме равни пълномощия. Нашата работа е ежедневна. Ще се занимаваме с всички процеси. Клубът няма кой знае какъв брой да се промени – няма сензации и фойерверки. Клубът се ръководи добре, стадионът е добит. Отборът е преди всичко. Нямаше по какъв начин да откажа. Всичко, което е ежедневна работа ще се следи – играчи чартърен ще се наблюдават. Ще има човек и от фондацията, обвързван със строителните действия, защото нямам знания. Поканиха ме от фондацията, откакто към този момент имаха сделка с ЦСКА и семейство Ганчеви. Така е другояче писмено – 40% за фондацията, 40 за Ганчеви и 20 за Христо Стоичков. За мен беше ясно, че фондацията е мястото, където мога да се развъртвам. А за ЦСКА – несъмнено “, разяснява Стоян Орманджиев.

„ Има накъде клубът да се развива. Моите планове са да оказа помощ с отзиви, познания, рекомендации. Освен стадиона, музеят би трябвало да стане забележителност. Едва побира купите. Трябва да е място, до което стигаш като забележителност ", добави Орманджиев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР