Приех тази номинация, защото вярвам, че всеки от нас трябва

...
Приех тази номинация, защото вярвам, че всеки от нас трябва
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Целта ми е да върна нормалността в ...

Приех тази номинация, тъй като имам вяра, че всеки от нас би трябвало да заплати цената на това, което е получил и би трябвало да се опита да върне най-малко малко от това, което е получил от България.

Това сподели номинираният за кандидат-президент проф. Анастас Герджиков по време на церемонията по издигането на кандидатурата му.

" Аз не съм политик, а българин, който е подготвен да заплати цената и да поеме отговорността за обединяването.

Целта ми е да върна нормалността в българската политика. Не съм партиен претендент, или партиен член. Затова чакам поддръжката на всички български жители.

Очевидно сме в политическа рецесия с три избори за година – това е зло за страната. На това би трябвало да противопоставим едно обединяване и спокоен спор по главните тематики.

Обединение не значи да се съберат разнопартийни обединения, а да се съберат партиите по съществени неща за обществото. Обединение имаше през и след 2014 година, когато всички партии прегърнаха концепцията, че образованието е приоритет, и одобриха Стратегия, която донесе изключителни резултати.

Разчитам на всички вас и на огромен кръг специалисти – приготвяме експертни препоръки по всички области, с цел да ни поучават по всички тематики. Не сме избирали Митева за това, че има чин и е военнослужещ – избрахме я за това, че е майка, че се бори за неравноспоставените, и когато трябваше да увещавам моите другари, че не съм търсил човек, който да дава отговор на стандарти, и избрах човек с идея.

Чух доста отрицателни неща за себе си, няма да повеждам компроматна война, уповавам се на положителна акция. Дедите ни с кръвта си са събрали България в едно и се гордеят с нас.

Слоганът „ Наистина обединени “ ни е необходим за това, че единствено обединени има смисъл ", приключи проф. Герджиков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР