Приех оставката на Евгени Крусев, утре ще назнача някого да

...
Приех оставката на Евгени Крусев, утре ще назнача някого да
Коментари Харесай

Фандъкова: Крусев е много отговорен, но може да е бил подведен

Приех оставката на Евгени Крусев, на следващия ден ще назнача някого да извършва неговите отговорности. Това сподели пред публицисти в Министерски съвет кметът на София Йорданка Фандъкова , съобщи " Фокус ".
" Аз към този момент одобрих оставката. При състояние, че има повдигнато обвиняване той като възложител носи своята отговорност и това беше напълно виновна реакция, с цел да се изяснят всички условия. Проверката, която аз разпоредих, към този момент изпратих на прокуратурата, с цел да може да се изяснят всички условия, които са били причина за смяната на материалите, вложени в ремонта на ул. " Граф Игнатиев ". Прокуратурата ще свърши своята работа ", съобщи Фандъкова.
Попитана по кое време ще има нов заместник-кмет, тя отговори, че в утрешния ден ще разпореди на някого да извършва неговите отговорности. " Защото работата е доста. Г-н Крусев е младеж и работи извънредно отговорно. Той отговаряше за големи планове, само че в случай че бил измамен и е позволил неточност, това ще се откри от способените органи " , изясни кметът на София.
Фандъкова съобщи, че за нея е значимо оптимално бързо да се пусне трамваят по ул. " Граф Игнатиев ". " Така че прави се всичко допустимо. Срокът за довеждане докрай на плана е 30 дни, което значи март месец следващата година. Изпълнителите бяха поели задължения и за много по-кратки периоди, само че се оказа, че планът е много по-сложен, в сравнение с се мислеше. Очаквам до края на седмицата да бъдат импортирани документите и да бъде образувана комисията от ДНСК, с цел да бъде признато трамвайното трасе ", сподели още тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР