, придружен от прелестната си съпруга Мелания и верните си

...
, придружен от прелестната си съпруга Мелания и верните си
Коментари Харесай

Да поговорим за шапката на Мелания и ролите ѝ до момента

, съпроводен от прелестната си брачна половинка Мелания и правилните си съветници Иванка и Джаред, е на държавно посещаване във Англия. 

При посрещането „ шоуто беше откраднато “ от Мелания – както постоянно тя наподобява безупречно и не тъкмо като първа дама, а по-скоро като манекенка и холивудска актриса в роля.

Това е и обяснимо, тъй като Мелания няма доста мотиви да приказва и нейните появявания постоянно са театрални и трагични, тъй че да говори с типа си – несъмнено е, че в модата тя е в свои води. Няма нищо инцидентно в избора й на облекла и аксесоари, те са нейният метод да се изяви и комуникира.
 
               
on Jun 3, 2019 at 5:42am PDT

Мелания обича да изпраща послания, а дали сме възмутени или възхитени от това, е въпрос на полезности. Факт е, че даже когато отива да посети бедстващи деца, на гърба ѝ пише:  “На мен не ми пука, а на теб? “ и тя влиза в новините.

Шапките ѝ също „ приказват “ – спомнете си т.нар. pith helmet или каската, която носеше в Африка – един от безконечните знаци на колониалното. Там ролята на Мелания беше да извърши безусловно всяко холивудско факсимиле, обвързвано със сафари в саваната.


Миналата пролет, при визитата им във Франция, се появи с даже по-голяма от вчерашната шапка, съпоставена с „ корона на дива “ и „ огромен жест на самостоятелност “.
 
               
on Jan 9, 2019 at 6:44am PST

 

    Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР