Придобивка на годината за "Южен". Така кметът на района Борислав

...
Придобивка на годината за "Южен". Така кметът на района Борислав
Коментари Харесай

Новата детска градина - придобивка на годината за Южен

Придобивка на годината за "Южен ". Така кметът на региона Борислав Инчев разказа новата постройка на ДГ "Ралица ", формалното разкриване на която бе през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg
Инчев не пропусна да благодари особено на кмета Иван Тотев, както и на общинските съветници за отпуснатите му нужни средства, вложени за благото на пловдивските деца. 
От Нова година крилото ще посрещне 100 деца, разпределени в две детски и две яслени групи. Малчуганите ще се радват на цялостния комфорт на прелестните, цветни, уютни пространства. 
"Така ненапълно се решава казусът с дефицита тук-там в детските градини в квартал "Коматево ", както и в прилежащите "Остромила " и "Беломорски ", само че като цяло казусът с незадоволителния брой места продължава да съществува в региона ", разяснява Инчев. 
Той разгласи и една добра вест, а точно - в случай че всичко е наред, през 2018-та би трябвало да стартира строителството на нова детска градина за още 200 дечица на бул. "Александър Стамболийски ". 
"През новата година наш главен приоритет ще са децата, а останалите неща са преходни. Когато децата ни са добре, това е най-важното ", показа още районният кмет. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР