Причините за лошия дъх може да са най-разнообразни. Съществуват обаче

...
Причините за лошия дъх може да са най-разнообразни. Съществуват обаче
Коментари Харесай

КРАЙ на лошия дъх само за 5 минути

Причините за неприятния мирис може да са най-разнообразни. Съществуват обаче няколко средства, с помощта на които можем да се оправим с този проблем и освен това за негативно малко време.

Независимо дали има съвършени резултати, вие би трябвало да обърнете внимание на причинителя на неприятния мирис и да се погрижите да го елиминирате. Не забравяйте, че може да става въпрос за зъб, който има незабавна потребност от лекуване.
Ето какво можете да употребявате, в случай че желаете да се справите с неприятния мирис в устата си: • Зелен чай;
Да, зеленият чай, като се изключи че е извънредно ободряваща напитка, пречистваща тялото ни от отрови, съумява и да ни помогне да се оправим с неприятния мирис. Тази напитка ни спомага да се отървем от бактериите в устата, които в действителност предизвикват неприятния мирис.
• Слънчогледови семена;
Малцина знаят, че слънчогледовите семки са отлично средство за унищожаване на неприятната миризма в устната празнина. За предпочитане е да похапвате слънчогледовите семки след хранене или да ги приемате, дружно с вода.

• Чешмяна вода; 5 храни, които водят до неприятен мирис
Често храните, които консумираме могат да доведат до неприятен мирис, да скапват деня ни и даже да доведат до проблеми в връзките ни с различен...

Всъщност не е наложително да е чешмяна. Може да изберете да консумирате минерална или изворна вода. Важното е да пиете задоволително количество всеки ден. Запомнете, че водата отмива бактериите. Ако имате навика да се събуждате през нощта, дръжте чаша с вода наоколо до леглото си и отпивайте от нея. Така на сутринта ще имате пресен мирис.
• Портокали.
Портокалът е един от най-полезните цитруси, които е целесъобразно да похапваме най-много през зимните месеци. В този плод се съдържа киселина, спомагаща за убиването на бактериите.

Някои настояват, че маслото от чаено дърво също работи на секундата и предотвратява неприятния мирис в устата. Дори разрешава да бъде добавено към пастата за зъби. Счита се, че резултатът му е мигновен и праволинеен.

Възползвайте се от тези средства. Дори да не усетите забележителна смяна, то може да сте сигурни, че няма да ви навредят!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР