Прически с имена на животни напоследък нашумяха в TikTok .

...
Прически с имена на животни напоследък нашумяха в TikTok .
Коментари Харесай

Кобра– новата мода в прическите според TikTok

Прически с имена на животни в последно време нашумяха в TikTok . След „ манта “ и „ медуза “ идва ред и на нова наклонността в подстригването „ кобра ”. И не, това не е подготовка за фотосите на видеоклип от The Dodo , а е най-актуалният тип подкастряне съгласно обществената мрежа.

И даже името да звучи необичайно, прическата със змийско име в действителност е нов вид за подстригването на пластове, съгласно. Тя акцентира овала на лицето, и е доста подобаваща, в случай че желаете да олекотите дължината на косата си и да и оформите красиви меки талази.
 Кризисният щаб реши: Неизбежно е, ще договарят с 22 авг 2022 | Никога не съм казвал, че „ Газпром “ не е в листата с фирмите, с които желаеме да преговаряме. Напротив, постоянно...
 

" Подстригването вид  кобра е за прави гъсти коси, като ножицата стартира да оформя дължините малко под брадичката ", споделя фризьорът, който е и създател на едноименния салон в Ню Йорк, който наложи термина в TikTok. " Дългите пластове се подстригват, следвайки формата на главата. Тази техника отстранява тежестта в долната част, без да прави косата да наподобява тънка, което и дава чудесна форма и опция да се движи ", добавя още Савиано.

Що се отнася до името - то е пристигнало след оформянето на прическата с маша. Чупките основани от уреда са напомнили на фризьора на придвижването на змия. Кобра е  прическа подобаваща за коси с дължина до под ключицата и повече. Особено подобаваща е когато желаете на придадете лекост на косата, без да я скъсявате, а даже и при по-тънки и леки коси придава размер. Прическата се поддържа елементарно и даже и сами вкъщи можете да я раздвижите благодарение на маша или да подредите с четка и сешоар.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР