При задържането 18-годишният щангист е оказал съпротива на полицейския екип.

...
При задържането 18-годишният щангист е оказал съпротива на полицейския екип.
Коментари Харесай

Наш шампион по вдигане на тежести шофира след употреба на алкохол и наркотици, задържаха го

При задържането 18-годишният щангист е оказал опозиция на полицейския екип. Направената му проба за алкохол и опиати се е оказала позитивна. Освен, че Насар е бил арестуван за 24 часа, полицията е свалила и регистрационните номера на автомобила, който той е управлявал.

В момента националният тим е на предварителен лагер във високопланинската база в Белмекен, само че Насар не е там. Старши треньорът на отбора Иван Иванов съобщи, че най-вероятно случаят от предходната седмица е причина първенецът да не е на лагера, само че въпреки всичко чака Карлос да се появи в идващите дни.

Заради този случай, обаче, може да се стигне до доста тежък проблем от спортно естество. Ако в идващите месеци Насар бъде тестван за допинг, тестът съвсем несъмнено ще е позитивна, тъй като опиатите оставят следи в организма до половин година след използването им.

В подобен случай ще се стигне до дисквалификация на Насар, който е считан за най-голямата ни вяра за олимпийските игри в Париж 2024. При такова развиване е прекомерно евентуално да има последици и за целия народен тим, поради многото допинг прегрешения на българските щанги в предишното.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР