При щателна митническа проверка беше открито голямо количество алкохол и

...
При щателна митническа проверка беше открито голямо количество алкохол и
Коментари Харесай

Откриха голямо количество алкохол и цигари на ГКПП „Дунав мост“-Русе, били за сватба

При щателна митническа инспекция беше намерено огромно количество алкохол и цигари с български акцизен бандерол, транспортирано в автомобил за Германия , оповестиха от Агенция " Митници ".

На 17 март в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост-Русе " е спрян за инспекция лек автомобил, пътуващ от региона на Нова Загора за Германия, с лидер български жител.

Превозното средство е ориентирано за щателна митническа инспекция в халето на Граничен контролно-пропусквателен пункт, след което е било разтоварено и пролъчено посредством мобилна рентгенова система.

В резултат на инспекцията митническите чиновници са разкрили укрити в двете аварийни гуми 13 400 къса цигари - 670 кутии от известни марки, всичките облепени с годен български акцизен бандерол.

При инспекцията на персоналния багаж на лидера на автомобила митническите чиновници откриват и 82.6 литра алкохолни питиета , също облепени с български акцизен бандерол.

От снетите писмени пояснения на лидера алкохолът и цигарите са закупени от хранителен магазин и са предопределени за женитба. 

Съгласно условията на Закона за акцизите и данъчните хранилища митническите чиновници са изискали от лидера нужните документи за транспортираните артикули, само че такива не са показани.

Акцизните артикули са конфискувани и за случая е формиран Акт за определяне на административно нарушаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР