При раздяла, без значение дали е била по взаимно съгласие

...
При раздяла, без значение дали е била по взаимно съгласие
Коментари Харесай

Особеностите на това да блокирате бившия

При разлъка, без значение дали е била по взаимно единодушие или не, не е изключено да ви мине мисълта дали да блокирате някогашния си сътрудник. По този метод може да желаете дефинитивно да го изхвърлите от живота си или просто да го вършиме в миг на яд към него и под въздействие на страстите.

Когато една връзка завърши, има доста неща, които би трябвало да се вземат поради. Промените са неизбежни, когато сътрудникът ви стане ваш някогашен. Цялата ви рутина е разтърсена, а даже да не приказваме какъв брой мъчителни са раздялите.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Когато раздялата е прясна, разрушеното сърце може да ви накара да се питате дали в действителност да не блокирате някогашния си.

Може към този момент да не се виждате с него, само че в случай че отворите Instagram или Фейсбук и го видите на открито, това може да провокира доста страсти. Не единствено това, само че и фактът, че някогашният ви може да ви е потърсил, може да ограничи възможностите ви да продължите напред.

Да блокирате някогашния може да наподобява прекомерно. Независимо дали сте се надявали нещата да останат сърдечни или даже сте желали в последна сметка да станете другари, блокирането на някого може да наподобява грубо. Но от време на време жестокостта е за положително.

Ако си задавате въпроса „ Трябва ли да препречвам някогашния си “, може би имате основателна причина да го извършите.

Защо мислите да блокирате някогашния си?

Фактът, че сте кликнали върху тази функционалност и сте стигнали дотук, ни споделя, че мислите да блокирате някогашния си. И това не ви идва от нищото. Ако обмисляте да блокирате някогашния си, евентуално имате причина. Така че, за какво мислите за това?

Искате ли просто да се дистанцирате от него? Трудно ли ви е да го виждате в обществените мрежи? Искате ли да прекъснете всички връзки? Може би той продължава да се свързвас вас или да разгласява загадъчни неща за раздялата ви. А може би се страхувате, че ще доближи до вас и може отново да ви оплете в мрежите си, в случай че има достъп до вас.

Всички тези аргументи са основателни. Но желаете ли да блокирате някогашния си, тъй като не можете да се изправите пред него? Наранили сте го и не можете да му дадете опция да затвори връзките си? Трябва ли въпреки всичко да поддържате връзка, тъй като имате общи финанси, деца или група другари?

Всички тези неща са свързани с общуването с някогашния ви сътрудник. Така че, преди да натиснете този бутон, помислете за аргументите, заради които желаете да прекъснете връзката си с него. Искате ли да го извършите, с цел да водите по-здравословен метод на живот? Дали да блокирате  бившия ви ще бъде положително за вас, или е нещо, което вършиме от завист или яд?

 с някогашния си; да блокирате някогашния Особеностите на това да блокирате някогашния

Ще ви помогне ли да блокирате някогашния?

Знаете ли, в случай че не желаете да блокирате някогашния си, не е нужно да го вършиме. Изглежда, че това е разказът всякога, когато преминавате през разлъка: „ блокирай го, изтрий го и изгори движимостите му! “

Но тази омразна настройка не е за всеки. Ако обмисляте да блокирате някогашния си, би трябвало да помислите дали това фактически ще ви помогне да продължите напред. Защото в някои случаи блокирането не е задоволително.

Ако би трябвало да блокирате някогашния си другар, с цел да спрете да гледате профила му или да спрете да отговаряте на текстовете му, това в действителност няма да ви спре. Можете елементарно да го деблокирате или даже да създадете подправен акаунт, с цел да разгледате профила му.

Това е същото като да изтриете номера на някогашния си другар. Разбира се, това може да затрудни установяването на контакт с него. Но има възможност да сте запомнили този номер или да имате различен метод да се свържете с него. Ако блокирате някогашния си, само че имате миг на уязвимост, когато желаете да разгледате профила му, можете да го деблокирате и да го извършите.

Така че би трябвало да сте почтени със себе си. Искате ли да блокирате някогашния си, тъй като знаете, че в случай че не го извършите, ще бъдете захласнати от него? Ако е по този начин, това може би не е верният ход за вас.

Това, което може да ви се стори по-полезно, е да го разкарате от приятелите си или да скриете изявленията му. Не е незряло или младежко да се откажете от другарство с някогашен другар в обществените мрежи.

Всъщност това е рационално. То ще ви помогне да продължите напред, без той да е на напред във времето в съзнанието ви. Ако желаете да останете другари онлайн, само че се нуждаете от време, с цел да не го виждате, до момента в който преодолеете раздялата, скриването на изявленията им е превъзходен метод да го извършите, без да сте дейни в това отношение.

Това оказва помощ да се предотврати появяването на инцидентни изявления, само че не се усеща толкоз интензивно, колкото блокирането. Освен това няма да му изпрати неправилно обръщение. Ако блокирате някогашния си другар, той може да потърси профила ви и когато не го види, ще разбере, че сте го блокирали.

Ако това ви тормози, скриването на изявленията им е превъзходен метод да ги избегнете, без да вършиме изказвания.

 да блокирате някогашния Особеностите на това да блокирате някогашния

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР