При Преслава и Софи Маринова се наблюдава рядко срещано приятелство

...
При Преслава и Софи Маринова се наблюдава рядко срещано приятелство
Коментари Харесай

Преслава направи немислимото за Софи! Ето как я трогна

При Преслава и Софи Маринова се следи рядко срещано другарство в родния шоубизнес. Макар Софи към този момент да не е женена за Гринго, тя си остава все по този начин близка с нейната кума и точно на нея споделя най-големите горчилки от живота си. Напоследък ромският славей си има много проблеми около раздялата с Гринго. Няма и помен от радостната Софи, а приятелите й се пробват по всевъзможен метод да я разсеят от грижите.

Преслава също интензивно взе участие в това да измъкне приятелката си от депресията, която я е налегнала през последните месеци. На едно от последните си участия Преслава спря за малко купона, сграбчи мобилния си телефон и от сцената се обади на Софка.

Пусна я на високоговорител, от където разбрахме, че тя също е на присъединяване - в Приморско. Кумата на Софи подкани препълнената дискотека да запее един от огромните шлагери на Маринова, а точно " Без теб ", известна повече като " Имам популярност и пари... ".

Преслава продължи акапелно песента, само че на цигански, с което провокира вълна от овации. Софка доста се зарадва на поздрава и двете се схванаха като приключат с участията да се срещнат някъде на родното Черноморие. Припомняме, че Преслава отпразнува рождения си ден в края на юни в столичен клуб, където присъединяване имаше Софи Маринова.

Изпълнителката на " Дяволско предпочитание " до последно пазела в загадка мястото на купона и решението й изненадало даже самата Софка, която пя за празника на приятелката си със счупена ръка. Точно тогава се беше разделила с Гринго и след побой бе счупил за трети път лявата й ръка.

източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР