При наличието на толкова много кризи, от политическа гледна точка

...
При наличието на толкова много кризи, от политическа гледна точка
Коментари Харесай

Карадайъ: Време е да си вземем поука от последните 12 години

При съществуването на толкоз доста рецесии, от политическа позиция е обикновено властимащите и опозицията да са в разговор, с цел да се вземат решение проблемите на жителите и да се вземат решение рецесиите. Това показа пред публицисти водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, след края на консултациите при президента преди връчването на мандат за сформиране на държавно управление.

,,Последните дни видяхме, че в ръководещата коалиция не е имало разговор. Няма по какъв начин да излъчим устойчиво и отговорно държавно управление, обикновено е да си вземем поука от уроците от последните 12-13 години, да застанем отговорно пред българските жители, да предложим своите платформи и да кажем какви са ни целите``, моли Карадайъ.

Той изрази мнение, че еднопартийно ръководство в границите на този парламент няма да има, и прикани партиите да заложат на разговора преди изборите.

Това Народно заседание е неправилно конструирана, по тази причина би трябвало да се обърнем към гласоподавателите с нови хрумвания, акцентира още ръководителят на Движението за права и свободи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР