При комплексна проверка на различни контролни служби, е установена нерегламентирано

...
При комплексна проверка на различни контролни служби, е установена нерегламентирано
Коментари Харесай

Разкриха незаконна автоморга в Любимец

При сложна инспекция на разнообразни контролни служби, е открита нерегламентирано работеща площадка за разкомплектоване на коли в Любимец, оповестиха от полицията.
В инспекцията са взели присъединяване полицията, Регионална инспекция за опазване на околната среда, Национална агенция за приходите - офис Хасково, Дирекция "Земеделие ", "Басейнова дирекция "-Пловдив и община Любимец.
Проверяващите са открили нарушаванията в зеленчукова градина, стопанисвана от 40-годишен любимчанин. В превърнатия в автоморга парцел се съхранявали 74 излезли от приложимост коли в нарушаване на Закона за ръководство на отпадъците.
От страна на чиновниците на Регионална инспекция за опазване на околната среда е бил формиран констативен протокол, следва сформиране на акт за осъществяване на активност с боклуци без позволение. От чиновници на Национална агенция за приходите е било открито осъществяване на комерсиална активност без фискално устройство.
Съставен е бил констативен протокол, следва сформиране на акт и запечатване на обекта. От чиновниците на земеделската работа и община Любимец, е бил формиран констативен протокол, следва сформиране на акт по Закона за запазване на земеделските земи, за потребление на земеделска земя не по предопределение.
"Басейнова дирекция " са съставили констативен протокол и е било издадено наставление за регистрация на открития в парцела водоизточник - бунар. В хода на осъществената инспекция са формирани два акта, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР