При голям интерес и приповдигнато настроение премина номинационното събрание на

...
При голям интерес и приповдигнато настроение премина номинационното събрание на
Коментари Харесай

ГЕРБ- Кресна със сериозна заявка за победа на предстоящите местни избори! Номинираха лидера Т. Гюрев за кандидат-кмет


При огромен интерес и приповдигнато въодушевление мина номинационното заседание на Политическа партия ГЕРБ в община Кресна. Членовете на ГЕРБ предложиха с цялостно болшинство Тодор Гюрев за претендент за кмет на Община Кресна.

Гюрев е общински ръководител и консултант в локалния парламент и едно от най- положителните попълнения в партията на Борисов в Пиринско,в последните няколко години. На събранието бяха номинирани и претендентите за общински съветници, които композираха една извънредно мощна и актуализирана листа, с която ще щурмуват изборите наесен.

Единствените остарели кандидатури са на Тодор Гюрев, който ще е и лидер на листата, както и предходните ръководители на структурата в Кресна, Валентина Таскова и Георги Георгиев. Останалите 10 претендента за общински съветници са нови лица, огромна част от които са млади, само че дейни и уважавани поданици на общината.

В листата прави усещане наличието на Иван Караджов, някогашен национал на България, играл за ЦСКА, Арда, Берое и редица други елитни тимове. Един от най-дейните и уважавани персони в Кресна, учителя и фотограф Димитър Лазаров е едно от водещите лица в образувания от Тодор Гюрев екип. Той влиза от гражданската квота.

Дългогодишният преподавател и шеф на учебното заведение в Кресна, Борис Иванов също е в мощната листа на ГЕРБ. Той е и татко на познатия в цяла България участник в риалите формата “Фермата ”, предприемача Любомир Иванов, който от години живее в Чикаго. Една от най-хубавите счетоводителки в Кресна и основен счетоводител на компания,, даващи работа на стотици поданици от общината, също е измежду водещите лица в листата на ГЕРБ.

Там намират място и Надка Георгиева, някогашен чиновник с над 17 години трудов стаж в Община Кресна, Диана Панталеева - един от най- огромните производители на същински български мартеници в България и други. Гюрев е мощно окуражен да докара тима на ГЕРБ в Кресна до победа, по тази причина и започнаха дейна презизборна работа.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР