При физическите проверки не са констатирани нарушения, уточняват от полицията

...
При физическите проверки не са констатирани нарушения, уточняват от полицията
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник проверяван от МВР 39 пъти, нарушения нямало

При физическите инспекции не са установени нарушавания, прецизират от полицията в Перник. От основната дирекция „ Изпълнение на наказванията “ в полицията в Перник са изпратени две уведомления за пропуск в връзката.

 

Първото е получено на 31 октомври и касае пропуск за интервала 28-30 октомври, а второто е получено през днешния ден. Подател е съответното звено в Благоевград и касае интервала 28-31 октомври, показват от Министерство на вътрешните работи.

 

От момента на привеждането на младежа от следствения арест на адреса, на който ще изтърпи наложената му мярка за неотклонение „ Домашен арест “, е основана нужната организация с оглед надзор на ненарушаването ѝ, показват от Министерство на вътрешните работи.

 

По-рано през днешния ден прокуратурата разгласи, че ще желае от съда връщането на Михайлов в ареста. Той беше пуснат в края на предишния месец от градския съд в София под домакински арест, само че с сложена проследяваща гривна. Проверка откри, че Михайлов е нарушил режима си.

 

Младежът е упрекнат за това, че на 9 април, към 4:00 часа, наоколо до детска площадка в Перник, е нанесъл доста удари с юмруци и ритници в региона на главата на мъж и го е порязал с нож в региона на лявото око, в резултат на което му е предизвикал междинна телесна щета. След това обвиненият отправил закани за ликвидиране на жена, като размахвал нож пред лицето ѝ.

 

Михайлов е упрекнат и за това, че на 11 юни, към 14:00 часа, наоколо до заведение в Перник, е нанесъл редица удари с юмруци в региона на главата на различен човек и му е предизвикал телесна щета. Деянието е осъществено по хулигански подбуди.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР