Презрян собственик на ресторант остави хората зашеметени, след като залепи

...
Презрян собственик на ресторант остави хората зашеметени, след като залепи
Коментари Харесай

Собственикът на ресторант получава окончателно отмъщение на жена, която го е зарязала, „защото е беден“

Презрян притежател на ресторант остави хората зашеметени, откакто залепи нагъл знак пред заведението си, което скоро ще отвори порти, в наддаване да си върне на някогашния.

Докато раздялата типичен включва изяждане на вана сладолед, рев вкъщи и гледане на сантиментални комици, някои се ядосват и търсят да си отмъстят. По този мотив един сърдит човек направи още една миля, с цел да потвърди какъв брой неверен е някогашният им, че ги е зарязал, и се надява, че съжаляват за решението си.

Нов ресторант на име Chingu Korean BBQ следва да отвори скоро в Каролайн Спрингс, Австралия, само че към този момент притегля доста внимание с помощта на гигантския билборд пред него. Надписът гласи: „ Хей, София, ти скъса с мен, тъй като бях безпаричен. Сега имам пари да отворя корейско барбекю, съжаляваш ли в този момент? “

Съобщението накара доста хора да се чудят за предисторията на раздялата и самоличността на мистериозната София. Публикацията стана вирусна в Reddit, като мнозина споделиха шока си от смелия ход.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР