Президентските избори в Русия показаха на света, че Путин не

...
Президентските избори в Русия показаха на света, че Путин не
Коментари Харесай

Разузнаването на Украйна: Диктаторът не може да удържи ситуацията в Русия

Президентските избори в Русия демонстрираха на света, че Путин не може да удържи обстановката в страната си. Това споделя представителят на Украинското разузнаване (ГУР) Андрей Юсов по време на телемарафон.

" Думите на човек, какъвто е Путин, нямат значение. Целият свят видя, че Путин към този момент не е същият. Събитията, които се развиват в Белгородска и Курска област, хакерските атаки в Руската федерация, случаите във военни и стопански инфраструктурни уреди демонстрираха, че диктаторът " не е в положение да държи под надзор обстановката през един толкоз значим за него интервал. Това беше значим сигнал за Китай и страните от Глобалния юг, които наблюдават обстановката доста деликатно, те схванаха, че диктаторът не може да удържа ситуацията в страната си “, сподели Юсов.

Той добави още, че мобилизацията в Руската федерация не стопират. А след „ изборите “ тя може да се ускори и да има по-мащабен темперамент. Освен това Юсов разяснява събитията в изборните секции, където руснаци подпалиха кабини и изсипаха зеленина в урните.

" В Русия към момента има огромен брой хора, които са подготвени да се съпротивляват на режима и вършат това по разнообразни способи. Някои може да възпламенят кабина за гласоподаване, а други с оръжие в ръце, като съветските доброволци от РДК, Свобода на Русия и Сибирския легион са подготвени да освободят личната си татковина от режима на Путин, което го вършат в този момент сполучливо “, споделя Юсов.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР