Президентите на Руската федерация и Турция Владимир Путин и Реджеп

...
Президентите на Руската федерация и Турция Владимир Путин и Реджеп
Коментари Харесай

Путин поздрави Ердоган за успеха на местните избори в Турция

Президентите на Руската федерация и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган разискаха през днешния ден по телефона въпроси, свързани с подготовката и плануваното за 8 април на съвещание на Съвета за съдействие на най-високо ниво сред двете страни, заяви ТАСС, базирайки се на пресслужбата на Кремъл.

``
реклама

В диалога били наранени въпроси на двустранния дневен ред в подтекста на подготовката за плануваното на 8 април осмо съвещание на Съвета за съдействие на най-високо ниво сред Руската федерация и Турската република, означиха в пресслужбата на Кремъл, осведоми Българска телеграфна агенция.

Путин поздравил Ердоган за триумфа на ръководената от него Партия на справедливостта и развиването на състоялите се на 31 март локални избори. Според предварителните резултати от изборите ПСР получава 51,66 %.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР