Президентът Владимир Путин възнамерява да промени правилата за получаване на

...
Президентът Владимир Путин възнамерява да промени правилата за получаване на
Коментари Харесай

Владимир Путин променя правилата за получаване на руски паспорт

Президентът Владимир Путин има намерение да промени разпоредбите за приемане на съветски паспорт. Той внесе законопроект, който може да опрости процеса на придобиване на поданство за необятен кръг хора, в това число тези, които са живели в рамките на Съветския съюз и техните деца, оповестява RT.com.

Законопроектът, който беше импортиран в Държавната дума в сряда, предлага да се улесни процедурата за приемане на съветски паспорт за лица, попадащи допълнително от 20 категории.

Според законодателството пътят за приемане на съветски паспорти ще бъде банален за жителите на някогашния Съюз на съветските социалистически републики и живеещите в някогашните му републики. Ще се ползва и за директни родственици на хора, които непрекъснато обитават на територията на остарялата Руска империя или Съветския съюз.

Лица, които имат близки фамилии, които са жители на страната, също биха били позволени. Опростеното поданство за съпрузите ще бъде допустимо единствено в случай че са заченали най-малко едно дете по време на брака си.

Инвеститорите, които желаят да дойдат в Русия, не са в листата на лицата, които имат право на опростено придобиване на поданство.

Превод: Петел
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР