Президентът Владимир Путин се опитва да позиционира Русия като лидер

...
Президентът Владимир Путин се опитва да позиционира Русия като лидер
Коментари Харесай

Путин иска да установи културно превъзходство на Русия

Президентът Владимир Путин се пробва да нарежда Русия като водач в отбраната на " обичайните “ културни полезности против демократичния Запад, написа Bloomberg , като се базира на публикуван декрет от Кремъл.

" Битката за културно превъзходство на международната сцена се разраства “, се споделя в постановлението, което Путин подписа в понеделник и което се отнася " филантропичната политика “ на Русия в чужбина. " Вековната история е дала на Русия богато културно завещание и нравствен капацитет, което я е сложило в неповторима позиция да популяризира сполучливо обичайните съветски морални и религиозни полезности “.

Указът планува външната политика на страната да противодейства на това, което тя назовава акция за дискредитиране на Русия и нейните цели. В него се твърди, че Русия от ден на ден се възприема в чужбина като страж на обичайните морални, обществени и фамилни полезности против това, което разказва като " агресивното налагане на неолиберални възгледи от редица страни “.

Русия от дълго време подлага на критика Съединени американски щати и Европа за одобряването на правата на половите малцинства и отстоява целта на груповите обществени ползи пред демократичния индивидуализъм, отбелязва американската организация. Тя забрани еднополовите бракове в Конституцията предходната година и законодателите упорстват за спомагателни текстове, които ще затегнат така и така строгите ограничавания върху ЛГБТК-правата.

Според Bloomberg, Путин е провел огромни вътрешни репресии, с цел да смаже политическите митинги, откакто нахлуването му в Украйна на 24 февруари провокира най-голямата рецесия в Европа от Втората международна война насам, с хиляди убити хора и милиони принудени да изоставен домовете си. Седмици след началото на войната той заплаши да прочисти съветското общество от " сган и предатели “.

Президентът, който е разведен, популяризира Русия като бастион на консервативните полезности, означават още от организацията, като напомнят, че предишния месец той възроди купата от руската ера " Майка героиня “ за дами, които са родени най-малко 10 деца. Тази премия е учредена за първи път по времето на Йосиф Сталин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР