Впоследно време голям брой българи от чужбина се прибират да

...
Впоследно време голям брой българи от чужбина се прибират да
Коментари Харесай

Венета Христова, MaxView Property: Все повече българи от чужбина купуват жилища у нас

Впоследно време огромен брой българи от чужбина се прибират да живеят у нас и по този начин се трансформират в мотор на пазара на недвижими парцели.

За появяването на тази нова наклонност заяви Венета Христова, шеф на MaxView Property, която взе присъединяване в дискусионния панел „ Строителство и парцели: тактики за вложение в динамичен финансов пейзаж “ по време на финансовия форум ШУМЪТ НА ПАРИТЕ 2024, проведен от Profit.bg.

По думите на специалиста в областта на недвижимите парцели, профилите на купувачите са доста разнообразни. Някои от тях да вземем за пример, са повишили стандарта си на живот, осъществили са се професионално, построили са кариера и желаят да живеят на по-добро и несъмнено място.

Завръщащите се от чужбина нормално търсят подготвени, обзаведени жилища, не такива на шпакловка и замазка, каквито доминират в огромна част от сегмента на предлагани парцели.

В такива случаи, ние предлагаме услуги с интериорни дизайнери, които могат да довършат тези жилища, тъй че да сме потребни на купувачите. Избирайки интериорен дизайнер, който да довърши жилището, доста по-бързо се случват нещата и е доста по-контролируем процесът, акцентира Христова.

Тя изясни, че се оферират необятен набор от парцели – и като ценови диапазон, и като локация, и като услуги, което дава опция да се отговори на множеството критерии на купувачите.

Клиентите главно желаят по-големи пространства на жилищните площи, всичко друго е добавена стойност – като да вземем за пример зелени площи, защита на постройката и така нататък, добави Христова.

Според нейните наблюдения, от кварталите в София, Малинова котловина е този, в който все още се строи най-вече, защото към момента има такава опция. Тенденцията на изграждащите се там комплекси е да включват по-малки четириетажни кооперации и повече зелени пространства към тях.

Управителят на MaxView Property предвижда, че през актуалната година цените на недвижимите парцели на пазара у нас ще продължат своето повишаване, въпреки и с по-малки темпове.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР