Президентът Владимир Путин призова избирателите, включително в анексираните части на

...
Президентът Владимир Путин призова избирателите, включително в анексираните части на
Коментари Харесай

Преди президентските избори: Путин с призив към руснаците

Президентът Владимир Путин прикани гласоподавателите, в това число в анексираните елементи на Украйна, да бъдат единни в определянето на бъдещето на Русия, като гласоподават на президентските избори тази седмица, които той съвсем несъмнено ще завоюва, съобщи Ройтерс.

" Изключително значимо е да подчертаем нашата единодушие и увереност и да продължим напред дружно. Всеки ваш глас е скъп и важен ", сподели Путин във видеообръщение, излъчено първо в съветския Далечен изток и отразено от националните новинарски организации.

" Затова ви апелирам през идващите три дни да упражните правото си на глас ", добави той.

Във видеообръщението си Путин съобщи, че всички гласоподаватели желаят да видят мощна, просперираща и свободна Русия, " с цел да се покачат виталният стандарт и качеството на живот и по този начин ще бъде ", добави той.

Самият акт на гласоподаване, сподели Путин, е " проява на патриотични усеща ". И това, по думите му, се усеща изключително мощно в регионите на Източна и Южна Украйна, които в този момент са под контрола на съветските сили - някои от тях от началото на нашествието през февруари 2022 година, а други бяха завладяни от подкрепяните от Русия сепаратисти през 2014 година.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР