Президентът Владимир Путин отправи новогодишно обръщение към руснаците.Той припомни, че

...
Президентът Владимир Путин отправи новогодишно обръщение към руснаците.Той припомни, че
Коментари Харесай

Путин отправи новогодишно обръщение към руснаците

Президентът Владимир Путин насочи новогодишно послание към руснаците.

Той напомни, че през миналата 2023 година Русия твърдо е защитавала своите национални ползи, своята независимост и сигурност. Главното, което е обединявало и сплотява руснаците, по думите на президента, е ориста на Отечеството и дълбокото схващане на най-високото значение на историческия стадий, през който Русия минава.



„ сподели президентът.

Руският водач се обърна и към военнослужещите, които вземат участие в специфична военна интервенция в Украйна, като означи, че цялата страна се гордее с тях и се възхищава на смелостта им. А самите бойци, уверен е президентът, усещат любовта на фамилията и приятелите си, както и мощната, откровена поддръжка на целия народ – милионите жители на многонационална Русия.

Путин добави, че няма мощ, която може да раздели руснаците, да ги накара да не помнят паметта и вярата на своите татковци и да спре развиването на страната ни.

Държавният глава обърна внимание, че настъпващата 2024 година е оповестена за Година на фамилията и пожела на всички съветски фамилии всичко най-хубаво. Той изрази убеденост, че многонационалният народ на Русия ще обезпечи устойчивото развиване на Отечеството, благосъстоянието на жителите и ще стане още по-силен.

„ заключи той.

Путин приказва на обичайния декор на стените на Кремъл. Обръщението продължи към четири минути. Първи го видяха жителите на Камчатка, които към този момент честваха Нова година.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР