Президентът Румен Радев започва консултации с представители на парламентарните групи

...
Президентът Румен Радев започва консултации с представители на парламентарните групи
Коментари Харесай

Президентът на консултациите с ГЕРБ-СДС: Изправени сме пред политическа криза

Президентът Румен Радев стартира съвещания с представители на парламентарните групи от 47-ото Народно заседание за връчване на мандат за сформиране на ново държавно управление в границите на сегашния парламент. За диалози той посрещна представители на ГЕРБ-СДС.

" Това е провокационен за страната ни миг, изправени сме пред политическа рецесия. Бъдещето на жителите зависи от решенията на политиците. Дълбоката рецесия, която ни обхвана породи стремежът към смяна. Народното събрание би трябвало да свърши не малко работа, с цел да подсигурява действието на страната най-малко до края на годината. Актуализацията на бюджета, приемането на законодателни промени за пускане на Плана за възобновяване и резистентност не търпят отсрочване, уповавам се партиите да влязат в конструктивен разговор ", съобщи Румен Радев.

" Политическите партии имат голяма отговорност в изискванията на рецесия ", добави Десислава Атанасова.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:

Срещите трябваше да започват с представители на „ Продължаваме промяната “, само че те не пристигнаха на „ Дондуков “ 2.

Отсъствието си Политическа партия оправдаха с това, че показват, че не могат да участват в авансово оповестения час, защото по същото време има съвещание на бюджетната комисия в Народното събрание. Очаква се консултациите да не престават с представители на Движение за права и свободи и „ Българска социалистическа партия за България “. Утре диалозите не престават с „ ИТН “, „ Демократична България “ и „ Възраждане “.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР