Президентът Румен Радев връчи Почетния знак на държавния глава на

...
Президентът Румен Радев връчи Почетния знак на държавния глава на
Коментари Харесай

Изтъкнатият юрист проф. Екатерина Трендафилова с Почетния знак на президента

Президентът Румен Радев връчи Почетния знак на президента на проф. Екатерина Трендафилова за важен принос в развиването на националните и европейските правни обичаи. В словото си президентът акцентира:

„ Днес за мен е извънредно наслаждение и чест да връча справедливо отличие на изтъкнат български правист, интернационално приет освен това и държавник “.

Екатерина Трендафилова е приет правист, специалист в региона на наказателното право, интернационалното наказателно правораздаване, филантропичното право и отбраната на правата на индивида.

През ноември предходната година тя получи втори мандат като ръководител на Специализираните правосъдни сформира за Косово, където е определена през 2017 година. 

„ Никой не може самичък да реализира нищо без да има съидейници, без да има сътрудници, с които може да изпада даже в дълбоки несъгласия, само че всички, стимулирани от една и съща цел - да създадат своя принос за по-доброто настояще и бъдеще на България “, уточни проф. Екатерина Трендафилова, откакто получи почетния знак на президента. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР