Президентът Румен Радев връчи почетен плакет Св.св.Кирил и Методий на

...
Президентът Румен Радев връчи почетен плакет Св.св.Кирил и Методий на
Коментари Харесай

Актьорът Ян Енглерт получи почетен плакет от президента Радев

Президентът Румен Радев връчи почетен плакет " Св.св.Кирил и Методий " на полския артист Ян Енглерт. Българските фенове го познават като отец Ередия от кино лентата " Осъдени души ", оповестява Българска национална телевизия.

Ян Енглерт беше почетен с плакет " Свети свети Кирил и Методий " за значимия принос към актуалното изкуство и популяризирането на българската просвета. Президентът Радев дефинира като знаково присъединяване на Енглерт в " Осъдени души ".

Румен Радев - президент на Република България: Вие не просто изиграхте една блестяща роля. Но след този филм, Вие се превърнахте в дипломат на нашата просвета, който продължава да твърди неотменно, че помни България, че държи на българската аудитория, че държи на другарството с България.
Ян Енглерт сподели, че това е най-високото отличие, което е получавал в живота си.

Ян Енглерт - артист: Има нещо доста вълнуващо в това, че получавам това отличие н в страната чийто език приказвам и в която работя толкоз години за развиване на полската просвета. А съм почетен с толкоз високо отличие в България.
На тържествено съвещание Академичният съвет на НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов " удостои Ян Енглерт с почетното звание " Доктор хонорис идея ". Част от словото на артиста беше на български език.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР