Президентът Румен Радев връчи първия мандат за кабинет на кандидат-премиера

...
Президентът Румен Радев връчи първия мандат за кабинет на кандидат-премиера
Коментари Харесай

Президентът връчи мандата на Мария Габриел: Очакват ви препятствия по пътя

Президентът Румен Радев връчи първия мандат за кабинет на кандидат-премиера на ГЕРБ Мария Габриел. Държавният глава пожела триумф на ГЕРБ и съобщи, че чака подготвен състав на Министерския съвет след седмица.

„ Госпожо вицепрезидент, през последните дни съм мислила доста за Вас, тъй като когато се ангажираш съществено с вътрешната политика на България, знаеш какъв брой значимо е да бъдат спазени всички процедури в европейската институция, по тази причина благодаря “, обърна се кандидат-премиерката към Илияна Йотова.

„ Искам да Ви уверя, че ще направя всичко допустимо в границите на този мандат България да има устойчиво, работещо постоянно държавно управление. Затова и моето предложение ще бъде за експертно държавно управление, обединено към ясни цели, които имат една цел – благосъстоянието на българите и престижа на България. Затова откровено имам вяра, че поддръжката, която ще търсим, ще излъчи обръщение за упоритост, че сме способни да се обединим и да създадем постоянно работещо държавно управление, че ще работим за престижа на България в Европа и света, че ще разгърнем капацитета на страната и неговите гении. И несъмнено, в сърцето на всичко това, ще стои уговорката към хората и към родината “, сподели Габриел.

Осъзнавате, че ви чакат много трудности по пътя, само че ще ви чакам с подготвен състав на Министерския съвет. Желая ви триумф!, пожела на Мария Габриел президентът.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР