Президентът Румен Радев трябваше да бъде в парламента за отчета

...
Президентът Румен Радев трябваше да бъде в парламента за отчета
Коментари Харесай

Не е държавническо, че президентът не присъства на отчета на председателството, смята Сидеров

Президентът Румен Радев трябваше да бъде в Народното събрание за доклада на евпропредседателството. Щях да кажа господин президент, само че столът зад мен е празен. Това не е държавническо, без значение от връзките. Това сподели от парламентарната естрада ръководителят на парламентарната група на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров по време на дебатите по доклада на премиера Бойко Борисов за европредседателството.

Според него председателството не е приказка с хепи енд. Сидеров акцентира, че сме се справили добре с управлението на Съвета на Европейски Съюз и българският глас се е чул и то се е чул в нова тоналност. "Показахме, че не желаеме да сме външна страна ", регистрира националистът.

„ Това Председателство ще покаже на Европа и на света, че тези партии, които бяха наричани несистемни, отвън системата, неприемливи, които бяха нападани, ще бъдат признати от Европа и ще се види, че сега ръководещата коалиция ГЕРБ – „ Обединени патриоти “ освен работи, само че и демонстрира европейско държание “, добави Сидеров.

По време на председателството сме посочили темперамент и българско самочувствие, удовлетворен е Сидеров. Той разви тезата, че има два типа мъжки темперамент - същински мъжки темперамент и мъжки темперамент с пет букви - и настоя да сме с първия вид темперамент.

Във връзка с рецензиите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за недоразумение измежду ръководещите и неустановеност, Волен Сидеров съобщи, че съдружните сътрудници в „ Обединени патриоти “ са си разменили реплики след края на Председателтвото. „ Изчакахме “, сподели Сидеров. „ По време на Председателството националистите се оказаха по-добрите европейци, няма да споделям от кого “, добави Сидеров.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР