Президентът Румен Радев сложи край на консултациите с политическите сили

...
Президентът Румен Радев сложи край на консултациите с политическите сили
Коментари Харесай

Шокиращ обрат! Президентът Румен Радев с ответен удар срещу ПП и БСП: Това е краят!

Президентът Румен Радев постави завършек на консултациите с политическите сили преди връчване на първия мандат за сформиране на държавно управление в границите на това национално заседание. Това разгласи той в края на срещата с партия Възраждане.

Цикълът на съвещания приключи, следва връчване на мандат на първата политическа сила“.

Това значи, че президентът няма да организира съвещания с партиите на „Продължаваме промяната“ и Българска социалистическа партия. Вчера те не се явиха на среща с него, като показаха като претекст изключителното съвещание на бюджетната комисия за актуализацията на парите за 2022 година

Припомняме, че по-рано стана и ясно, че на свое съвещание в София Националният съвет на “Продължаваме Промяната ” е решил и дадал мандат за започването на договаряния за ново държавно управление.

От страна на партията бяха са водачът Костадин Костадинов, Цончо Ганев, Николай Дренков и Петър Петров.

„Най-важната рецесия, на която се дължи и политическата рецесия е рецесията на доверието. Много е значимо ръководството на една модерна страна да може да се базира както на нови хрумвания, по този начин и на политически опит. Изисква се всяка политическа мощ да изявява своите визии, само че и да може да прави взаимни отстъпки. Това съобщи президентът Румен Радев.

Той добави: Вашата партия е присъща с ясните позиции. Важно е да знаем вашето виждане, вашия метод, дали е допустимо това Народно събрание да образува ново държавно управление. Виждате ли опция за ваше присъединяване във всички процеси, какво мислите за идно присъединяване в коалиция, тъй като натам сочат всички трендове.

Отговори му водачът на Възраждане: „Искам да благодаря за това, че сте извънредно бърз със дейностите си, както са по Конституция. Действате по метод, който демонстрира, че сте угрижен. Нашето виждане е, че най-бързият метод са предварителните избори. Колкото по-скоро, толкоз по-добре.

Смятаме, че България няма повече време за губене, единственият метод за връщането най-малко на част от доверието на българските жители към българския политически хайлайф са нови избори. Този парламент е изцяло привършен, не бихме могли да имаме никакви диалози с нито една политическа мощ. Очертаха се освен червени линии, а каньони. Нагласите не са както преди 6-7 месеца, би трябвало да идем за следващ път на изпит за доверие.Тук е момента да заявя, че в случай че прецените да дадете третия мандат на „Възраждане“, незабавно ще го върнем, би трябвало да има нови избори преди зимата“, сподели Костадинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР