Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор
Коментари Харесай

Започна КСНС при президента Румен Радев

Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила привиква през днешния ден първото за годината съвещание на Консултативния съвет за национална сигурност.

Темата на съвещанието е „ Роля на Република България за развиването на Общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз (ОПСО) в подтекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 “.

Изчислено е, че европейските страни харчат за защита сред 25 и 100 млн. евро годишно. От тези пари могат да бъдат спестени към 30% при дейно обмисляне на плановете.

На съвещанието са поканени и представители на Българска академия на науките, тъй като за научни планове в областта на защитата са планувани до 2020 година 500 млн. евро.

На „ Дондуков 2 “ към този момент дойдоха дружно министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и зам. - ръководителят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, съобщи кореспондент на novini.bg.



Снимка: Novini.bg

След тях при президента влязоха водачът на „ Воля “ Веселин Марешки, ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадъй, съпредседателят на ПФ и ръководител на „ Атака “ Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, както и Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, водач на Българска социалистическа партия.

За присъединяване в КСНС в постройката на Президентството пристихнаха и ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила и министърът на вътрешните работи Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР