В последния ден за регистрация на листите за български и

...
В последния ден за регистрация на листите за български и
Коментари Харесай

Габриел и Александър Йорданов не попаднаха в листите на ГЕРБ-СДС за евровота

В последния ден за регистрация на листите за български и европейски парламент ГЕРБ-СДС записва евролистата си, която ще бъде водена от някогашния ръководител на Народното събрание Росен Желязков. Той е следван от Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Емил Радев, Ева Майдел, Илия Лазаров, Асим Адемов. Бившият еврокомисар и български вицепремиер Мария Габриел не е в листата. Липсват още Илиана Иванова, както и Александър Йорданов от Съюз на демократичните сили.

Обещанието на Бойко Борисов да направи Йорданка Фандъкова български народен представител се оказа съществено. Бившият столичен кмет е втора в 25-и регион след самия водач на ГЕРБ - сигурен мандат за Фандъкова.

Кирил Петков с изключение на софийска листа на ПП-ДБ, води и пернишката. Втори в миньорския град е Бойко Рашков - най-вероятно Петков ще стане народен представител от София, с цел да освободи място за Рашков.

Ваня Григорова се оказа с упоритост освен за българския, само че и европейския парламент - води евролистата на " Солидарна България ".

Дисидентът в ПП-ДБ - Александър Дунчев, води листите на " Зелено придвижване " в Благоевград и София област. Борислав Сандов оглавява подреждането за евровота. При " Зелено придвижване " и е позабравеното дясно лице Мартин Заимов - кандидатира се от Сливен.

Васил Божков е водач на листата на " Център " в Пазарджик. Във Варна се подвизава Арман Бабикян посредством " Ние идваме! ".

Т.нар. лидерски изборен регион - 25-и, ще сблъска Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Костадин Костадинов, Христо Петров - Хазарта. Интересно ще е и в Благоевград, където като водачи се надпреварват Желязков, Делян Пеевски, Корнелия Нинова, Андрей Цеков и Тошко Йорданов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР