Президентът Румен Радев призова партиите да не се карат предизборно

...
Президентът Румен Радев призова партиите да не се карат предизборно
Коментари Харесай

Радев не иска караници преди 11 юли, защото после ще се правят съюзи

Президентът Румен Радев прикани партиите да не се карат предизборно много-много, защото след 11 юли ще би трябвало да се сплотяват в името на сформиране на държавно управление. Апелът той насочи през днешния ден в Пловдив, където бе на посещаване в Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника.

" На политическите партии ще повторя да бъдат деликатни, да търсят обединяване към полезности и цели. Да не бързат да се атакуват, тъй като ще се срещнат в Народното събрание по-късно. Ще бъдат изправени пред най-трудната и значима задача – да сформират държавно управление. България би трябвало да има държавно управление след идните избори ", сподели Радев.

Президентът добави, че най-важната задача в този момент на страната е провеждането на самите избори. „ Вярвам че макар тежкото завещание и заварените сделки, ЦИК и служебното държавно управление ще положат всички старания, тъй че да се подсигурява машинният избор. Възвръщането на доверието в изборния развой е главната задача. Вярвам, че ще се подхващат всички нужни стъпки то да се възвърне и да имаме почтени, транспарантни и свободни избори ", сподели президентът.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР