Президентът Румен Радев няма да се срещне с представители на

...
Президентът Румен Радев няма да се срещне с представители на
Коментари Харесай

Гръмна голям скандал! Президентът отказа офертата на управляващата коалиция

Президентът Румен Радев няма да се срещне с представители на ръководещата коалиция. „ Няма по какъв начин да отида на среща, изключително когато водачите се разминават с институционалния звук ”, съобщи той, написа Блиц.

Както Блиц съобщи , по-рано през днешния ден, след края на съвещанието на Коалиционния съвет в Министерски съвет, водачът на „ Атака ” Валери Симеонов предложения президента на среща.

" Ние предлагаме да създадем среща с Радев, в която да се изяснят всички условия свързани с освобождението на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов, ескалацията на напрежение няма да е добре. Правим това предложение импровизирано, посредством вас ", сподели Сидеров.

" Разбрах, че съм поканен на среща, на която няма по какъв начин да отида, несъмнено, изключително когато водачите се разминават с институционалния звук. Коалиционният съвет не е законов орган. Кабинетът си има министър-председател и отраслов министър и тъкмо те би трябвало да провеждат това, което досега не е направено – съгласуването на това предложение ", съобщи Радев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР