Президентът Румен Радев не каза кога ще разпусне Народното събрание

...
Президентът Румен Радев не каза кога ще разпусне Народното събрание
Коментари Харесай

Президентът не казва кога ще разпусне парламента и дали ще има избори 2 в 1

Президентът Румен Радев не сподели по кое време ще разпусне Народното събрание и ще насрочи предварителните парламентарни избори.

Даде да се разбере, че това няма да стане преди депутатите да одобряват актуализацията на бюджета и други значими законопоректи. Повтори и тезата си, че не е в духа на Конституцията президентските и парламентарните избори да са дружно.

В четвъртък Българска социалистическа партия разгласи, че ще върне мандата на президента на 7 септември.

Неуспехът на нашите народни представители да излъчат за следващ път постоянно държавно управление не изчерпва тяхната отговорност към българските жители и на дневен ред е не толкоз датата на изборите, а дали Народното събрание ще успее да се активизира, с цел да свърши най-малко част от работата, съобщи Румен Радев.

Той добави, че на плещите на народните представители лежи отговорността за актуализацията на бюджета.Всички чакаме в оставащите дни, депутатите да провеждат оптимално добре своята работа, тъй като с изключение на актуализацията на бюджета има и други значими законопроекти, които би трябвало да бъдат признати сподели Радев.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР