Президентът Румен Радев иска цялата власт за себе си, сега

...
Президентът Румен Радев иска цялата власт за себе си, сега
Коментари Харесай

Вицепремиерът Дончев: Президентът иска цялата власт

Президентът Румен Радев желае цялата власт за себе си, в този момент и безотговорно. Така вицепремиерът Томислав Дончев разяснява в публично изказване по-ранното изявление на президента, в което той изиска незабавна оставка на премиера Борисов и основния прокурор Гешев. Конституционната процедура, която следва едно такова искане, е служебно държавно управление, напомни Дончев. А който желае цялата власт, би трябвало да изясни за какво я желае, настоя той. 

Няма да получите огледална реакция и ние да желаяме оставката на президента, тъй като това би вкарало страната в още по-тежка институционална рецесия, каза още Дончев.  " Кога държавното управление се трансформира в мафия? Когато прокуратурата повдигна обвиняване на съветници на президента. " Така вицето на Бойко Борисов изясни публичната интензивност на Румен Радев в последните дни. 

" Политическият екстремизъм, който сега се пробва да практикува г.н Радев, е рисков за страната ", включи се в изказването на държавното управление и обществената министърка Деница Сачева.

Към " братята българи " се обърна и министърът на защитата Каракачанов, който прикани за прекъсване на провокациите и опазване на мира при митингите. Той подвигна мизата за заплатен протестиращ от 40 (което сподели сутринта основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов) на 50 лв.. Според него толкоз били предлагани на симпатизанти на ГЕРБ, без да посочи от кого: " Има си ДАНС ". 

Относно Догансарай Каракачанов трансферира горещите кестени в ръцете на от дълго време минали държавни управления: " Този парцел е продаден по времето на Иван Костов. По времето на Орешарски е завършен и легализиран. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР