Президентът Румен Радев беше надпартиен, но стоейки заедно със своя

...
Президентът Румен Радев беше надпартиен, но стоейки заедно със своя
Коментари Харесай

Румен Радев вече не е надпартиен президент, заяви Борисов

Президентът Румен Радев беше надпартиен, само че стоешком дружно със своя началник Корнелия Нинова към този момент не е надпартиен. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си в индустриалната зона на Божурище, оповестява Българска телеграфна агенция.

Според министър-председателя всички изявления на Радев са против държавното управление. Той попита за какво президентът не подлага на критика сегашната съпротива в лицето на Българска социалистическа партия и не напомня по какъв начин партията е ръководи по време на нейните мандати.

" Всеки ден слушаме упреци към държавното управление, само че нито дума за опозицията. Нито дума за това, което през годините те са сторили. Това не е равноотдалечен взор над нещата ", добави министър председателят.

Думите му идват в отговор на изявление на Радев през вчерашния ден, в което той съобщи, че публичното внимание сега е изтласкано отвън рамките на България и е ориентирано към интернационалната политика, обвързвана със Западните Балкани, европредседателството и Русия и по този начин тематиката за битката с корупцията остава на назад във времето.

Борисов добави, че не схваща за какво е отъждествен като " прислужник на Путин ", макар че Румен Радев е бил пръв на посещаване в Русия, като по-късно е нямало сходни избрания за него.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР