Президентът Руден Радев отново почете възпоменателното поклонение, по повод 80

...
Президентът Руден Радев отново почете възпоменателното поклонение, по повод 80
Коментари Харесай

Радев отново почете арнибългарската дейност на терориста Вапцаров

Президентът Руден Радев още веднъж уважи възпоменателното поклонение, във връзка 80 години от разстрела на поета болшевик, македонист и терорист Никола Вапцаров.

Виждате, че съвсем век стиховете на Никола Вапцаров не остаряват, а паметта за него и неговият ослепителен гений надживяха всички опити на посредствеността на политическата обстановка. Трябва да е ясно, че антифашизмът е значима част от святото минало на България, и всеки, който го отхвърля, отваря пътя към нови исторически разделения и нещастия. Затова да пазим паметта за починалите в битката против фашизма през 1925 година, за хилядите, починали на фронта в последната фаза на Втората международна война, за саможертвата на всички тези хора - това е наш цивилен и човешки дълг, съобщи президентът в своето слово. На поклонението участваха изгоненият от Нинова Кирил Добрев, " бореца " против корупцията Мая Манолова и други социалисти и русофили.

Присъствието на Радев на поклонението е демонстративно и безочливо, то разделя, а не сплотява нацията, само че евентуално това е главната цел на наличието му втори мандат на " Дондуков " 2. Въпреки високопарните слова, истината е, че Вапцаров е разстрелян за тероризъм, тъй като се е посветил в работа на болшевишка Русия. Дейността му не антифашистка, а антибългарска и години наред истината беше ловко крита от комунистическата агитация. Радев приказва за антифашизъм, който е тотално фиктивен в България. Неадекватни са и обвиняванията левичарските обвинявания, че задачата била да се убие паметта за поета Вапцаров. Важното е да бъде улита лъжата за Вапцаров, а истината е безпощадно неопровержима в разкритите хиляди страници от архива на Министерство на вътрешните работи.

 m_manolova_vapcarov_1_.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР