Президентът Росен Плевнелиев се оказа щедър пастрок. Макар че доведената

...
Президентът Росен Плевнелиев се оказа щедър пастрок. Макар че доведената
Коментари Харесай

Плевнелиев плаща 30 бона за училището на доведената си щерка - slava.bg

Президентът Росен Плевнелиев се оказа великодушен пастрок. Макар че доведената му щерка Йоанна си има татко, с който е в топли връзки, някогашният държавен глава е поел напълно издръжката на 9-годишното момиченце, дочу HotArena. Както е известно, щерката на Деси е от връзката й с предприемача Ивайло Граховски, с който бяха сгодени, само че до брак по този начин и не стигнаха.

Началото на връзката на някогашната синоптичка Деси Банова и Плевнелиев преди 3 години съвпаднала с тръгването на учебно заведение на Йонна за първи път. Президентът, който е подсигурил най-хубавото обучение за синовете си Асен и Павел, упорствал Йоанна също да учи в частно учебно заведение. За разлика от доведените си братя, артистичното хлапе нямало никакъв интерес към точните науки, по тази причина го записали в едно от най-престижните езикови школа. Плевнелиев бил уверен, че там Йоанна ще получи най-качественото обучение, по тази причина обилно развързал кесията за годишната такса от 22 000 лева С спомагателните занимания, храна и превоз до учиището таксата набъбвала до 30 000 лева годишно – сума, която била по джоба на президента, който се подрежда в топ 10 на най-богатите българи.

На 1 септември Йоанна прекрачила прага на учебното заведение, в което ще е в трети клас. „ Купихме нов комплект учебници за трети клас. Дъщеря ми върви с униформа. Разбира се, купуваме по-голям размер. Държа на униформата и считам, че това е някакъв тип дисциплинираност. По този метод децата се научават, че не би трябвало да парадират каква марка облекла имат и от какво семейство са. За мен униформата е метод на образование. Скоро ми следва вървене на родителска среща”, разкри Деси.

Цяло лято Плевнелиев и неговата брачна половинка № 3 прекарали на морето. Заедно с неговите двама сина Асен и Павел, нейната щерка Йоанна и общото им дете – съвсем 2-годишният Йоан, те отмаряли и на родното Черноморие, и на гръцкия остров Халкидики. В дребното курортно населено място Уронуполи някогашният държавен глава имаше палат от 1200 кв.м застроена повърхност и 7 декара двор. След развода си със брачна половинка №2 Юлияна Плевнелиева и преди брака си с Деси Банова, той прозорливо трансферира тузарския парцел в райското кътче на името на двамата си сина, писа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР