Президентът Путин е готов да демонстрира готовността си да използва

...
Президентът Путин е готов да демонстрира готовността си да използва
Коментари Харесай

The Times: Путин е изпратил ядрения влак към границата с Украйна

Президентът Путин е подготвен да показва готовността си да употребява оръжия за всеобщо заличаване с нуклеарен тест на границите на Украйна, счита се, че НАТО е предизвестил своите членове, написа през днешния ден вестник The Times.

Според изданието, Русия може да форсира демонстрационен гърмеж на нуклеарно оръжие на границата на Украйна или в Черно море.
 
Кадри, на които се вижда ешелон с военна техника на 12 Главно ръководство на съветското Министерство на защитата бяха оповестени в редица медии. Управлението дава отговор за нуклеарните муниции, съхраняването, техническото им обслужване, превоза и предаване на военните подразделения, написа и lbc.co.uk.

Предполагаемото местонахождение на " нуклеарния трен " е централна Русия. Експерти разясняват, че видеото не значи, че това е безусловно подготовка за нуклеарен удар, само че би могло да се пояснява като сигнал за Запада, че Путин е подготвен на нова ескалация на спора.

Според министъра на защитата на Англия Бен Уолъс потреблението на нуклеарно оръжие би било недопустимо за съдружниците на Кремъл Индия и Китай.

По думите му, е " извънредно слабовероятно " Путин да предприеме такава стъпка.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР