Президентът предложи балансирано правителство, попълнено с хора, които притежават добри

...
Президентът предложи балансирано правителство, попълнено с хора, които притежават добри
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: Има предпоставки за успешно служебно правителство

Президентът предложи уравновесено държавно управление , попълнено с хора, които имат положителни професионални качества. “ Това сподели в изявление за БНР Костадин Паскалев от Националния съвет на Българска социалистическа партия
Има всички предпоставки това да бъде сполучливо служебно държавно управление. От тази позиция присъединяване на представители на Българска социалистическа партия е позитив, акцентира Костадин Паскалев.

Първата задача на държавното управление е провеждането на правилни избори. Втората – да направи оценка на осъществяването на държавния бюджет и да предприеме ограничения за стабилизация на страната във финансов проект, уточни Паскалев. Като трета задача пред служебния кабинет той открои напредването на Плана за възобновяване и резистентност.

„ Това са извънредно значими задания и аз не мога да приема, че главната задача на тези хора ще бъде да се ровят в това, което са създали предходните ръководещи “, разяснява Костадин Паскалев.

В част от администрациите и в част от дейностите на предходното държавно управление Костадин Паскалев вижда „ дейности, които наподобяват проведена незаконна група “, само че оценката на неприемливите по целенасоченост и правомерност решения по думите му следва да се оформят като оферти за смяна на системите за работа в съответното направление, което би било по-важно и значително за страната.

Това държавно управление би трябвало да покаже, че изгодата за страната, за жителите е тогава, когато дейно се усвоява всеки обществен лев . Което е най-важното нещо, което би трябвало да се осъществя като метод, като политика, като доказателство за морал “, разяснява Костадин Паскалев в предаването „ Преди всички “.

Според него държавното управление на Борисов „ много аморално “ е заложило „ клопки на идващото ръководство “.

Има ли връзка сред триумфа на служебния кабинет и втория мандат на президента Румен Радев?

„ Служебното държавно управление може да окаже въздействие върху президентските избори. Съставът на този длъжностен кабинет е по-скоро добър и подсигурява безпроблемно прекосяване към президентски избори и възможен триумф на такива избори. “

Костадин Паскалев счита, че вероятността на левицата е в обединяване на левите политически субекти .
Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР