Президентът обясни как да осигурим армията с най-добротоВладимир Путин за

...
Президентът обясни как да осигурим армията с най-добротоВладимир Путин за
Коментари Харесай

Владимир Путин: трябва да се откажем от бюрокрацията и да послушаме войниците

Президентът изясни по какъв начин да осигурим армията с най-хубавото

Владимир Путин за повторно управлява съвещание на Правителствения координационен съвет. Това е нова конструкция, която има единствено една цел: да усъвършенства снабдяването на армията, воюваща в Украйна.

„ Вече са образувани спомагателни механизми за образуване на ежедневната работа, за взаимоотношение със секторите на стопанската система, превоза, Министерството на защитата “, означи президентът, акцентирайки, че първите резултати към този момент са налице.

- Да не се работи по бюрократични инструкции. Необходим е друг режим, тъй че нищо да не пречи на постигането на стремежи резултат, добави той.

Спецоперацията сподели, че просто не може да се работи по остарелия метод с дълго координиране сред министерствата. Решенията са нужни бързо, а обичайна администрация, уви, не може да направи това.

Тогава Владимир Владимирович даде съответен образец по какъв начин би трябвало да се работи:

- За всяко съоръжение би трябвало да се вземе поради мнението на тези, които го употребяват. На тези, които са наясно по какъв начин изделието извършва функционалността си. Имам поради съоръжение, аптечки, други движимости, даже и такива, които наподобяват незначителни “, сподели Путин.

Руският водач инструктира: „ Оръжията би трябвало да се усъвършенстват и да останат ефикасни “.

В последна сметка ръководителят на страната прикани за поощряване на конкуренцията сред производители и разработчици. В същото време Съветът на федерацията одобри закон, който разрешава на силовите структури и техните органи да организират състезания и да подписват контракти за доставка на друго имущество с един снабдител, без конкуренция.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР