Президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов сподели подробности специално пред

...
Президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов сподели подробности специално пред
Коментари Харесай

Александър Попов пред Sportal.bg: Само Манчестър Юнайтед и Челси са правили нещо подобно

Президентът на волейболния ЦСКА Александър Попов показа детайлности особено пред Sportal.bg към невижданата до момента в България иновация, в лицето на новата карта „ 100 сърца за ЦСКА”. Продукт, който не просто носи отстъпки в над 40 компании в България, само че към този момент е и платежно средство и дава екстри, които нямат аналог за страната ни.

“За 8-а поредна година направихме “100 сърца за ЦСКА”! В България нещата доста мъчно се случват. Картата прерасна от членска, в платежно средство. Нашите почитатели и всички " армейци " ще могат да оперират с нея в цялата страна, във всички търговски обекти, да пазарят онлайн. И да употребяват нашата карта за платежно средство.При тези условия, в които живеем в този момент, това е огромно нещо”, съобщи Александър Попов в особено изявление пред Sportal TV и Sportal.bg .

“Отне ни много време, сериозна организация, с цел да я създадем. Благодаря на нашите сътрудници.Това е доста повече от членска карта! Ваши сътрудници ми споделиха, че доста малко спортни организации по целия свят имат сходни артикули. Манчестър Юнайтед, Челси, Уест Хам... Ние се приобщаваме към едно семейство на по-иновативните. В клуба мислим по този метод. Мислим по какъв начин сами да си осигурим финансиране. Знае се, че в клуба има финансови проблеми, само че постоянно дружно с почитателите сме устоявали – към този момент от 10 години. Нашият артикул е безусловно без аналог у нас”, добави Александър Попов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР